CodeArt Studio
NaslovnaSportPrijem i medalje sportistima za ostvarene rezultate na MOSI

Prijem i medalje sportistima za ostvarene rezultate na MOSI

U prostorijama dvorane Pendik organizovan je prijem i dodeljene su medalje najboljim ekipama i pojedincima za ostvarene rezultate na 57. MOSI, koje su od 20.-24. jula održane u Novoj Varoši.

Direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima novopazarskih sportista i čestitao im na osvojenim medaljama.

On je istakao da je cilj bio da se grad Novi Pazar predstavi na najbolji način i da se mladi sportisti afirmišu kroz ove igre.

Generalni sekretar Sportskog saveza Novog Pazara Nermin Zećirović dodao je da je ovo bio vrlo uspešan, ako ne i najbolji nastup novopazarskih sportista koji su osvojili 9 pojedinačnih i 5 ekipnih medalja i samim tim Novi Pazar popeli na 3. mesto u sveukupnom plasmanu.

Pazarske sportistkinje bile su druge u ženskoj konkurenciji.

Zlatnu medalju Novom Pazaru doneo je muški tandem u odbojci na pesku, dok su se ekipnim srebrom okitile karatistkinje, ženski fudbalski tim, biciklisti, atletičari Samed Hadžić (800 metara), Saida Mušović (1.500 metara) i Kabir Ziljkić (1.500 metara), kao i karatistkinje Sofija Kovačević (do 61 kilograma), Džejla Maljanović (do 68 kilograma) i Elma Hajrović (preko 68 kilograma) u borbama.

Bronza je pripala muškom atletskom timu i šahistima Novog Pazara, karatistkinjama u borbama, kao i Kabiru Ziljkiću (3.000 metara), Saidi Mušović (3.000 metara) i Umeji Bogućanin (1.500 metara).

Ovogodišnje MOSI igre okupile su preko 2000 sportista iz preko 30 opština i gradova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Domaćin narednih 58. MOSI je Kolašin. (Ustanova za sport Novi Pazar)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno