CodeArt Studio

Uslovi Korišćenja

Sva zainteresovana fizička i pravna lica mogu preuzimati sadržaje sa portala, informacije, deo teksta ili tekst u celini, kao i fotografije i video materijal, samo uz odobrenje uredništva.

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje koji su potpisani sa infolid, dok se ne primenjuju na sadržaje koji su preuzeti sa drugih agencija.

Neovlašćeno korišćenje materijala predstavlja kršenje autorskih prava i podleže zakonsko odgovornosti.

Infolid zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.

Linkovi ka drugim sajtovima, koji nisu u vlasništvu našeg portala, ne smatraju se delom sajta www.infolid.rs i Info Leader Media ne snosi odgovornost za njih.

Poštujemo privatnost posetioca sajta. Podatke koje naši korisnici budu ostavljali na portalu, Info Leader Media neće davati na uvid trećim licima.

Zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše domaće i međunarodne zakone.

Zabranjeno je objavljivanje vulgarnih komentara, pretećih, rasističkih, šovinističkih i uvredljivih poruka.

Zabranjeno je lažno predstavljanje.

Korisnici odgovaraju za sadržaje komentara i poruka koje ostavljaju na socijalnim mrežama ispod tekstova i drugih sadržaja portala Infolid. Administratori zadržavaju pravo da uklone sve komentare za koje se proceni da su protivzakoniti.

Portal zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja i neće snositi odgovornost za moguće posledice koje su proizišle iz takvih promena.

@Copyright 2022. Info Leader Media www.infolid.rs

Sva prava zadržana.