CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoLjajić sa Vučićem razgovarao o FK Novi Pazar i igračkom kadru

Ljajić sa Vučićem razgovarao o FK Novi Pazar i igračkom kadru

Lider SDPS Rasim Ljajić otkrio je da je u neformalnom delu razgovora sa Aleksandrom Vučićem bilo reči i o FK Novi Pazar. Ljajić je kazao da nije očekivao da Vučić baš toliko detaljno poznaje situaciju u klubu i mlađi igrački kadar.

-Neformalno, sa predsednikom Vučićem najviše sam razgovarao o fudbalu i tekućem prvenstvu, on se interesovao za FK Novi Pazar. Znao sam da je ljubitelj fudbala, ali da poznaje i konkretne igrače, naročito mlade, i njihove igračke mogućnosti, zaista nisam očekivao, rekao je Ljajić za Alo.

Predsednik Aleksandar Vučić održao je konsultacije o mandataru nove vlade, a razgovarao je i sa predstavnicima liste okupljene oko Srpske napredne stranke.

Na Andrićev venac tada su stigli Miloš Vučević, Darko Glišić, Vladimir Orlić, Milan Krkobabić, Nevena Đurić, Aleksandar Vulin i Rasim Ljajić, koji se nakon teške saobraćajne nesreće nije pojavljivao u javnosti.

Ljajić je u razgovoru za Alo! otkrio kako je protekao njegov susret sa koalicionim partnerima.

– Moram da kažem da su svi bili srdačni i naravno pitali kako ide oporavak. Razgovor sa predsednikom je bio sadržajan, puno je tema koje smo otvorili, kazao je Ljajić.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno