CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaZukorlić: Tutin očekuju korenite promene

Zukorlić: Tutin očekuju korenite promene

Potpredsednik Skupštine Republike Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, kazao je da ga danima, na skoro svim mestima i u svim prilikama, pitaju šta će biti sa Tutinom i hoće li biti koalicije i nove vlasti u ovoj opštini.

On je na iftaru u Tutinu rekao da su centrala stranke i tutinski odbor saglasni da se u vlast u ovoj opštini ulazi samo pod određenim principima.

-Ako želimo da dužimo amanet i u Tutinu, onda on mora počivati na realnim i zdravim osnovama. Imamo usmenu saglasnost ljudi koji pregovaraju u ime SDA Sandžaka o novoj vlasti u Tutinu da će se, ako Bog da, 6. novembra ove godine, na godišnjicu preseljenja na ahiret našeg lidera, održati skup sećanja, čime će biti ublažena sramota naneta tutincima zbog neproglašavanja dana žalosti nakon smrti jednog od najvećih Bošnjaka u novijoj istoriji, rekao je Zukorlić.

Dodao je da će stav koji je dogovoren prilikom formiranja BNV, a koji se tiče jedinstva Islamske zajednice i principa na kojima je postigut sa centalom SDA Sandžaka, važiti i u Tutinu.

-Zato večeras želim da podelim sa vama važnu vest, a to je da Tutin vrlo brzo očekuju korenite promene na svim poljima, istakao je Zukorlić. (Foto Pešter TV)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno