CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaLjajić: Izgradnjom puteva otvaraju se nove perspektive

Ljajić: Izgradnjom puteva otvaraju se nove perspektive

Osnivač SDP i predsednik SDPS Rasim Ljajić kazao je da je Novi Pazar sa okolnim mestima povezan novim i rekonstruisanim putevima i da ono najvažnije tek predstoji. Ljajić je rekao da putevi znače život.

– Da smo ovo imali pre 30 ili 40 godina, ne bi smo imali toliki odliv stanovništva, i to bi tada podstaklo privredni i ekonomski razvoj. Sada ne vredi pričati o tome. Pokušavamo nadoknaditi ono što je propušteno godinama i decenijama unazad. Ovo sada je sasvim druga perspektiva koja se otvara sa izgradnjom ovakvih infrastrukturnih projekata. Novi Pazar je sada sa ostalim gradovima i opštinama povezan potpuno novim putevima, rekao je Ljajić.

Dodao je da je takav slučaj i sa putevima ka Raški, Tutinu, Mehovom kršu – granici sa Crnom Gorom, novim putem od Ribarića do Zubinog Potoka.

– Radi se i novi put do Zubinog Potoka, preko Rogozne. Od Karahodžić mosta preko Trnave i Rogozne moći će se do Zubinog Potoka. Preostaje nam samo još jedna deonica, od Požege do Duge Poljane pa da Novi Pazar bude povezan i sa Sjenicom rekonstruisanim putem. To sve je neko mogao samo da sanja do pre pet ili šest godina, kazao je on i dodao da je ovo nešto što ljudi mogu da vide.

Ljajić je rekao da nisu bila predizborna obećanja i da je ispunjeno sve ono što je dogovoreno.

– Ovo sve je ogroman korak. Kruna svih aktivnosti biće izgradnja brze ceste od Kraljeva do Novog Pazara, očekujem da će do marta biti završen taj glavni projekat, tako su nam obećali. Time se ulazi u fazu izgradnje najvažnijeg infrastrukturnog projekta i to znači da vi tada za dva sata stižete do Beograda, rekao je Ljajić za RTV Novi Pazar. (Foto Senad Župljanin)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno