CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaČistka u SPP, isključeni funkcioneri iz Sjenice i Prijepolja

Čistka u SPP, isključeni funkcioneri iz Sjenice i Prijepolja

Predsedništvo Stranke pravde i pomirenja na poslednjoj sednici predsedništva iz svojih redova isključilo je nekoliko partijskih funkcionera. Kako je navedeno u objavi koju je na fejsbuku podelio Usame Zukorlić, iz članstva su isključeni većnika u opštini Sjenica Nusreta Nuhovića, kao i još nekoliko kadrova iz Prijepolja.

-Članovi Predsedništva su dali punu podršku opštinskoj vlasti u Sjenici na čelu sa predsednikom opštine gospodinom Munibom Mujagićem. Osudili su sve aktivnosti koje je preduzeo Nusret Nuhović na obaranju vlasti, a koje imaju za cilj samo i isključivo lični interes, a na štetu građana Sjenice. Pored Nusreta Nuhovića, iz članstva su odlukom Predsedništva Stranke pravde i pomirenja isključeni i svi članovi koji su dali podršku osnivanju kluba pod nazivom Bošnjačko-srpski savez u Prijepolju, na čelu sa Samirom Tandirom, navedeno je u objavi Usame Zukorlića.

Foto SANA

Dalje se navodi da je SPP formirala Centralni izborni štab za predstojeće izbore za nacionalne savete nacionalnih zajednica.

-Podržaćemo liste liste za bošnjačke, romske, aškalijske i izborne liste drugih nacionalnih zajednica, naveo je Zukorlić i dodao da su članovi Predsedništva usvojili odluku o profesionalnom angažmanu Anide Skenderagić na poziciju glasnogovornice Stranke pravde i pomirenja.

Ranije danas dr Admir Muratović saopštio je da je napustio SPP.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno