CodeArt Studio
NaslovnaKosmetRazbijen automobil načelniku Кosovsko-pomoravskog okruga

Razbijen automobil načelniku Kosovsko-pomoravskog okruga

Načelniku Kosovsko-pomoravskog okruga Davoru Petkoviću nepoznate osobe noćas su razbile staklo na privatnom automobilu, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kako se navodi u saopštenju, automobil je bio parkiran ispred kuće Davora Petkovića u Velikom Ropotovu, blizu puta kojim učestalo prolaze Albanci iz obližnjeg mesta. 

“Na automobil je bačen masivni betonski blok, a ovaj incident jutros je prvo primetila njegova supruga sa ćerkom što je izazvalo veliki strah kod njih. O svemu je obaveštena Kosovska policija koja je izvršila uviđaj”, stoji u saopštenju Kancelarije za KiM.

Kako se ističe, nema sumnje da je reč o pokušaju da se Davor Petković, ali i drugi Srbi koji žive u Velikom Ropovu zastraše i onespokoje. Kancelarija za Kosovo i Metohiju osuđuje ovaj napad i zahteva od nadležnih da se počinioci pronađu i privedu pravdi

“Ovo je još jedan u nizu incidenata do kog dolazi u danima kada Srbi na Kosovu i Metohiji obeležavaju Vidovdan. Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije osuđuje ovaj napad i zahteva od nadležnih organa da počinioce privedu pravdi”, zaključuje se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno