CodeArt Studio
NaslovnaKosmetKurti: Uredio sam sever Kosova, Petković: Opsednut si severom

Kurti: Uredio sam sever Kosova, Petković: Opsednut si severom

Pokret Samoopredeljenje čiji je lider Aljbin Kurti objavio je spot u kojem se navodi da su tokom njihove vladavine “na severu Kosova uspostavljeni zakon i red”, kao i da su započete “drastične promene.” U ovom spotu sever Kosova predstavljen je kao leglo kriminala, korupcije, narkotika, mesto gde Srbi ubijaju Albance i podižu barikade, blokiraju puteve…

– Za samo godinu i po dana vlade premijera Kurtija, srpski referendum nije mogao da se održi. Srpski izbori, koji su 20 godina održavani bez problema, nisu dozvoljeni. Struja koja se nije plaćala 20 godina naplaćivaće se od sada. Tamo gde je ranije policija išla samo helikopterom, izgrađene su tri nove policijske stanice. Neocarinjena roba je konfiskovana. Putevi za krijumčarenje su zatvoreni. Čvorišta za kriptovalute su zatvorena. Laboratorije za proizvodnju droge su zatvorene. Uspostavljen je red i zakon kao ni u jednom drugom delu Republike Kosovo, govori se u ovom spotu. 

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković reagujući na ovaj spot, rekao je da je Aljbin Kurti opsednut severom Kosova i Metohije.

-Koliko je Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije pa mora da snima spotove da u to sebe ubedi? Srpske sredine na KiM za njega su misaona imenica, a ako mu je lakše da živi u paralelnoj realnosti, tu pomoći nema, napisao je Petković na Tviteru.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno