CodeArt Studio
NaslovnaKosmetBrnabić na Kosovu: Ispunio mi se san

Brnabić na Kosovu: Ispunio mi se san

Premijerka Srbije Ana Brnabić, koja danas boravi na Kosovu, kazala je da će država Srbija nastaviti da ulaže sredstva u tamošnje škole, bolnice, vrtiće i druge ustanove.

-Hvala vam što ostajete ovde. Bez obzira na sve naći ćemo novac i nastavićemo da ulažemo u škole, vrtiće, puteve, ovakve centre gde možemo da obučavamo decu i za sve to su potrebni mir i stabilnost, poručila je okupljenim građanima premijerka Srbije Ana Brnabić.

-Želimo dugoročni mir i stabilnost. Ja sam optimista, a ono na čemu ćemo insistirati je ZSO, izjavila je Ana Brnabić okupljenim Srbima u Severnoj Mitrovici.

Premijerka je rekla da joj je “drago što je danas ovde”.

-Ispunio mi se san. Nadam se da ćemo i dalje dolaziti i za vas koji ste ostali ovde da obezbedimo bolji život. Da možete da se oslonite na vašu Srbiju. Prenosim vam i pozdrave i poruku predsednika Vučića da će Srbija biti uvek uz vas, rekla je Ana Brnabić.

-Čast mi je što sam ovde i želim odavde, sa Kosova i Metohije, da pošaljem jasnu poruku, poruku mira stabilnosti i tolerancije i poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ćemo uvek biti uz naš narod, rekla je premijerka Brnabić obraćajući se okupljenima u zgradi Multimedijalnog centra u Severnoj Mitrovici.

Brnabić je navela da je “zadovoljna što smo posle provokacija 31. jula uspeli da sačuvamo mir”.

-Investicije će omogućiti da naš narod i deca ostanu ovde, izjavila je premijerka.

Ana Brnabić je i navela da mora da konstatuje “činjenicu da se povećava broj incidenata na Kosovu”.

-Ponosna sam što sam deo tima predsednika Vučića. Dijalog je važan, nadam se da će institucije u Prištini biti otvorene za dijalog. Želimo dugoročni mir i stabilnost, ja sam optimista, a ono na čemu ćemo insistirati je ZSO, navela je Brnabić dodavši i da to što je “danas na severu ne znači da neće posetiti naš narod i na drugim mestima, a svakako su tu predstavnici Srba ispred Srpske liste”.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno