CodeArt Studio
NaslovnaHronikaZaplenjeno 80 kilograma narkotika u prethodna tri dana

Zaplenjeno 80 kilograma narkotika u prethodna tri dana

U protekla tri dana pripadnici MUP-a , Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i Policijske uprave za Grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu zaplenili su gotovo 80 kilograma narkotika na teritoriji glavnog grada i uhapsili 7 osumnjičenih.

Akcije hapšenja osumnjičenih i zaplene narkotika realizovane su u dobroj koordinaciji pripadnika MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje posebno pohvaljuje efikasan i posvećen rad policijskih službenikana u suzbijanju krijumčarenja i preprodaje svih vrsta opojnih droga, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo u saopštenju podseća da je u Mladenovcu 31. maja zaplenjeno oko 50 kilograma marihuane prilikom primopredaje i uhapšena su dva muškarca, a 1. juna kod naplatne rampe u Vrčinu presretnut je muškarac koji je prevozio 20 kilograma heroina.

U toku jučerašnjeg dana pripadnici UKP-a uhapsili su četiri člana kriminalne grupe u čijim je vozilima pronađeno oko 8 kilograma marihuane.

Zajedno sa MUP-om Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće posvećen rad na suzbijanju krijumčarenja i preprodaje opojnih droga, kao i procesuiranju izvršilaca ovih krivičnih dela.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno