CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoRASIM LJAJIĆ ZA INFOLID: Saradnja sa Fenerbahčeom veoma značajna!

RASIM LJAJIĆ ZA INFOLID: Saradnja sa Fenerbahčeom veoma značajna!

Rasim Ljajić, koji trenutno boravi u Istanbulu gde razgovara sa predsednikom FK Fenerbahče Alijem Kocem, kazao je u ekskluzivnoj izjavi za Infolid da je saradnja sa rukovodstvom ovog turskog sportskog kolektiva od izuzetne važnosti za dalje funkcionisanje FK Novi Pazar.

Ljajić je za Infolid rekao da je poseban akcenat stavljen na rad sa mlađim selekcijama.

-Fenerbahće će organizovati dolazak svojih trenera u Novi Pazar koji će raditi sa polaznicima naše škole fudbala različitog uzrasta. Pazar će slati najtelentovaniju decu u Fenerbahčeove kampove u Istanbulu, rekao je Ljajić za Infolid.

On je dodao da bi sve ovo trebalo da bude deo sveobuhvatnog sporazuma koji će biti potpisan u Novom Pazaru.

-Ovo je sasvim nova stranica u radu kluba i predstavlja njegovo funkcionisanje na višem, profesionalnom, nivou. Do sada je ovo bila kombinacija amaterizma i pojedinačnog entuzijazma, ali klub na ovaj način ne može dugoročno da opstane. Činjenica da smo razgovarali skoro tri sata sa predsednikom Ali Kocem, koji je jedan od najbogatijih ljudi u Turskoj, govori da ovoga puta Fenerbahče zaista želi da ono što je dogovoreno bude i realizovano, rekao je Ljajić za naš portal.

Ljajić je ocenio da je uprkos svim poteškoćama Novi Pazar danas stabilan klub.

-Verujem da će ove godine Pazar biti u prvih osam u ligi. Za taj cilj potrebna su najmanje još tri pojačanja. Uprava se trudi da do kraja prelaznog roka dovede fudbalere koji donose prevagu. Mislim da imamo kvalitetan stručni štab koji je, kao retko koji do sada, posvećen klubu i verujem da će njihov napor dati rezultat. Nažalost, zbog grupe neprijatelja kluba naši navijači skoro polovinu utakmica neće moći da prate na Gradskom stadionu, kazao je Ljajić za Infolid.

Povezane objave

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno