CodeArt Studio
NaslovnaSportPiksi o remiju: Utakmica da uđe u udžbenike

Piksi o remiju: Utakmica da uđe u udžbenike

Dragan Stojković Piksi, kormilar državnog tima Srbije, istakao je da je pet minuta drugog poluvremena sa Slovenijom koštalo „orlove“ pobede (2:2).

– Odigrali smo prvi deo utakmice savršeno. Nisam video manu i grešku. Potpuna dominacija, stil igre koji Srbija teži da igra. To je ono što moramo da nastavimo. Desilo se to u nastavku, pad koncentracije od pet minuta i to nas je koštalo, rekao je Piksi.

Neretko su Slovenci na ovom duelu prekidali igru i nalete Srbije faulovima.

– Ovo je takmičarska utakmica, nije u domenu prijateljske. Njima je stalo da dokažu da nisu baš tako loši. Sigurno da je prvi gol, a potom i drugi predstavio šok za nas i elan za njih. Oni su trčali i izgarali. Nemam šta da zamerim igračima kako su izdržali četiri utakmice u 11 dana. Mislim da je rezultat 2:2 možda realan, ali smo mogli i do pobede. Ostale su dve utakmice, šest bodova. Moramo na pobedu i u jednoj i u drugoj, smatra Stojković.

Selektor nije želeo da previše govori da li su ‘orlovi’ mogli bolje.

– Ako gledate prvih 45 minuta to je nešto što treba da uđe u udžbenike. Kako jedan tim u sistemu može da dominira, da se protivnik ne vidi na terenu. Glupo je porediti i praviti komparaciju ove četiri utakmice. Ko god da je igrao dao je maksimum. Moramo nastaviti da igramo lep fudbal, zaključio je Stojković.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno