CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoGaćinović: Idemo agresivno na ranjeni Partizan

Gaćinović: Idemo agresivno na ranjeni Partizan

Fudbaleri Novog Pazara sutra od 18:55 na svom terenu dočekuju Partizan u 4. kolu Superlige Srbije. Šef stručnog štaba plavih Vladimir Gaćinović kazao je da će njegova ekipa agresivno krenuti na ranjeni Partizan.

-Partizan ima kvalitet i brzinu, ritam jači od gotovo svih ostalih ekipa u ligi. Dovoljna je i najmanja greška da vas kazni. Na nama je da ih svedemo na najmanju meru jer su nas one u sva tri prethodna meča odvele u poraz. Model igre, napadački i agresivan, nećemo menjati, osim neke detalje, kazao je Gaćinović.

On je rekao da njegov tim ima kvalitet i da baš sada traži bodove.

-Promena je bilo i u prošlom meču, biće ih i sada. Dva do tri, možda i četiri igrača koja nisu počela duel u Ivanjici naći će se u timu. Pojedinci su se nametnuli radom na treninzima, drugi nisu bili u pravom ritmu u meču sa Javorom. Ne menja to mnogo naše ciljeve, s obzirom na to da uvek imamo plan B i C. Bitno je da budemo produktivni, dakle, onakvi kakvi nismo bili u prve tri utakmice, o čemu govori broj bodova, rekao je on.

Gaćinović dodaje da nema primedbe na igru svojg tima.

-Ne po mom, već i po mišljenju mnogih koji nisu direktno zainteresovani za Novi Pazar, igramo iznad očekivanja. Nedostaje nam samo najbitniji začin – bodovi. Ratković je povređen i na njega ne možemo računati. Ostali su spremni. Teško je prve bodove tražiti protiv Partizana, ali nismo u poziciji da biramo kad i gde ćemo ih uzeti, završio je strateg Novog Pazara.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno