CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaDačić: Sa Vučićem ubrzano razvijamo Srbiju

Dačić: Sa Vučićem ubrzano razvijamo Srbiju

Predsednik SPS Ivica Dačić izrazio je danas zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za ukazano poverenje da zajedno nastave da sprovode politiku “koja se u proteklim godinama pokazala kao najbolja za Srbiju”, istakavši da je “još više nego do sada” spreman da radi na “ostvarenju svih postavljenih ciljeva”.

“Pred budućom Vladom Srbije, nalazi se period velikih izazova i pritisaka i ja sam siguran da ćemo kao i do sada sačuvati punu političku i ekonomsku stabilnost, i da ćemo nastaviti da ubrzano razvijamo Srbiju”, izjavio je Dačić Tanjugu.

On je rekao da je u to siguran zato što imamo političko jedinstvo i jasne ciljeve, pre svega u zaštiti Kosova i Metohije, kao našeg najvažnijeg državnog i nacionalnog interesa.

“Ja sam spreman da, zajedno sa predsednikom Vučićem, još više nego do sada radim na ostvarenju svih postavljenih ciljeva, i uveren sam da samo u takvoj saradnji možemo da očuvamo i unapredimo našu Srbiju”, naveo je Dačić.

Socijalistička partija Srbije će i ubuduće da bude pouzdan i snažan partner Srpske napredne stranke u sprovođenju odgovorne državne politike koja je, kako je rekao lider SPS-a, i do sada osigurala punu stabilnost, snažan ekonomski razvoj i odbranu najvažnijih nacionalnih interesa.

“Čast mi je da i lično nastavim da radim na tim ciljevima, zajedno sa predsednikom Vučićem i budućom premijerkom, i ubeđen sam da ćemo svi zajedno uspešno da odgovorimo na sve izazove sa kojima se suočavaju naša država i naš narod”, rekao je Dačić.

Predsednik Srbije je danas, saopštavajući da je Ana Brnabić mandatar, rekao da će Dačić u novoj Vladi Srbije sem važnog ministarskog mesta i zamenika predsednika vlade imati funkciju koordinatora službi bezbednosti.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno