CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaBogoljub Karić: Lavrov je možda Srbiji donosio "zlatni ključ"

Bogoljub Karić: Lavrov je možda Srbiji donosio “zlatni ključ”

Političar i biznismen Bogoljub Karić izjavio je da je trebalo dozvoliti Sergeju Lavrovu da dođe u Srbiju, jer on, kako kaže, ne dolazi slučajno i možda nosi “zlatni ključ” koji je potreban Srbiji.

On je za TV Pink rekao da Lavrov možda planira da kaže srpskoj vlasti: ‘Gospodo, mi razumemo pod kakvim ste pritiscima, a ako i uvedete sankcije nama ništa neće biti strašno, mi vas razumemo, vi treba da čuvate sebe u ovom trenutku, a naši odnosi se neće pokvariti i sve što možemo učinićemo za vas, rekao je Karić.

Prema njegovim rečima, Lavrov je možda nosio i ključ za posredovanje, jer je Srbija danas jedina zemlja, a predsednik Aleksandar Vučić jedini čovek koji može da posreduje i da razgovara i sa Rusima, i sa Kinezima, i sa Nemcima, i sa Francuzima, i sa Amerikancima.

-Srbija je danas jedino slobodno ostrvo u Evropi, upravo zahvaljujući predsedniku, rekao je Karić.

Komentarišući sankcije Rusiji, ali i biznismenima koji sa njom sarađuju, među kojima je i on, Karić je rekao da je reč o sankcijama koje su uvele Amerika i Evropa i da oni smatraju da je to jedna mera preko koje mogu da ostvare svoje ciljeve.

Oni, kako je naveo, žele da poslovne ljude koji posluju u Rusiji, kao što je on, zaplaše i poruče da će svi koji posluju sa Rusijom, dobiti sankcije.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno