CodeArt Studio
NaslovnaKulturaSlavni italijanski tenor Andrea Bočeli nastupa 22. jula u Beogradu

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli nastupa 22. jula u Beogradu

Andrea Bočeli, maestro svetske muzičke scene, nastupiće 22. jula u prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrad River Fest. Bočeli će nastupiti u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom na obali reke Save.

Bočeli je pre samo par dana nastupio na proslavi sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu, a tokom karijere pevao je pred četiri američka predsednika, tri pape, pred brojnim premijerima i na najznačajnijijm sportskim i kulturnim manifestacijama širom sveta. Sada se, posle devet godina vraća u Beograd, spreman da i ovoga puta zagreje srca publike i pruži im najkvalitetniji muzički šou koji se u ovom trenutku može videti u svetu, kada je u pitanju spoj klasične i pop muzike.

Za potrebe koncerta svetske muzičke zvezde biće izgrađena koncertna dvorana na platou Geozavoda, prestižnoj i luksuznoj lokaciji, na kojoj će se po prvi put održati ovakav muzički događaj, žto će nesumnjivo privući veliku pažnju regionalne i svetske javnosti.

„Muzički događaj koji nas očekuje biće mesto spajanja svih onih koji se prepoznaju po istančanom ukusu, ljubavi prema kosmopolitskom duhu i kulturi. Ti dani doneće nam iskustvo koje se pamti i utiske koji se prenose” najavljuju organizatori festivala Belgrade River Fest, prenosi Tanjug.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno