CodeArt Studio
NaslovnaKosmetPetković: Aleksić i Jeremić stavili se u službu Aljbina Kurtija

Petković: Aleksić i Jeremić stavili se u službu Aljbina Kurtija

Član Predsedništva SNS Petar Petković rekao je da nije slučajno da je Miroslav Aleksić izabrao da napadne Srpsku listu baš u danima kada njenim čelnicima stižu policijski pozivi i optužnice iz Prištine zato što su zajedno sa svojim narodom branili pravo na slobodu kretanja i svoja legitimna prava.

-Ponovo se ovim tempiranim napadima Aleksić sa svojim gazdom Vukom Jeremićem stavio u službu Aljbina Kurtija, želeći da mu iz sve snage pomogne da zatre srpski otpor na prostoru Kosova i Metohije, naveo je Petković u saopštenju.

Petković je rekao da su očigledno Jeremiću presušili strani izvori prihoda i finansiranja, pa sad traži novog gazdu u čiju bi se službu stavio, ali preko leđa i muke srpskog naroda sa KiM, napadajući one kojima su svakoga dana glave u torbi zajedno sa Srpskim narodom na KiM.

-Da li zato Aleksić ne sme da pomene nijedan incident kojem su izloženi Srbi na KiM od dolaska Aljbina Kurtija? Da li zato Aleksić ne sme da kritikuje vlasti u Prištini, nego udara na Srpsku listu? Nisu Srbi sa Kosova i Metohije zaboravili kako su se Jeremiću zahvaljivali u Prištini jer im je na tacni isporučio međunarodnu verifikaciju jednostrane secesije postavljajući katastrofalno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde. Dok je njegov gazda Vuk Jeremić u Njujorku pušio najskuplje tompuse i baškario se po najskupljim hotelima, dotle su Srbi sa Kosova i Metohije stradali pod udarima albanskih ekstrimista, navodi se u saopštenju Petkovića koji je naglasio i to da Miroslav Aleksić, zajedno sa svojim gazdom Vukom Jeremićem, ne obećava zaštitu Srbima sa Kosova i Metohije jer, kako kaže, dok su se oni o njima „brinuli“, Srbe su proterivali puškama i vatrom sa njihovih vekovnih ognjišta. 

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno