CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoVučić u Priboju: Srbi žele da žive sa Bošnjacima

Vučić u Priboju: Srbi žele da žive sa Bošnjacima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi Vlade, među kojima je i ministar turizma i omladine Husein Memić, posetili su Priboj gde su otvorili spa centar u hotelu Terme.

Vučić je rekao da Srbi sa Bošnjacima žele mnogo više od prijateljstva, da žive zajedno, a ne pored njih.

On je novinarima u Priboju rekao da je u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice naglasio da je potrebno prevazilaženje loših stvari iz prošlosti.

“Sa predstavnicima Bošnjaka u Priboju i muftijom Mevludom Dudićem razgovarao sam o njihovim problemima i potrebama, ali i načinima kako da u ovim nelakim vremenima ostanemo jedinstveni, kako da se zajedno borimo za prosperitet svih građana i guramo našu zajedničku Srbiju napred”, napisao Vučić na Instagramu, a preneo Tanjug.

On je novinarima rekao da je sa Dudićem razgovarao o tome kako da se prevaziđu međunacionalni problem.

Vučić je razgovarao i sa meštanima, predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija i poručio da je srećan zbog ljudi koji žele da grade, jer su oni spas za jugozapad Srbije.

“U međuvremenu ćemo da radimo i puteve. Ja ću da obiđem i neka srpska i neka bošnjačka sela u kojima gradimo puteve već za mesec i po dana, do kraja septembra, da pokažemo da brinemo o ljudima koji se bave poljoprivredom”, rekao je Vučić.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno