CodeArt Studio
NaslovnaHronikaAdvokat Plojović: Trmčić sa pozicije načelnika nije mogao da izvrši delo za...

Advokat Plojović: Trmčić sa pozicije načelnika nije mogao da izvrši delo za koje ga terete

Pripadnici policije priveli su načelnika policijske stanice u Sjenici Bojana Trmčića pod sumnjom da je izvršio trgovinu uticajem. Priveden je i D.N. uposlenik na upravnim poslovima u policijskoj stanici.

Oni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, a nakon toga određeno im je zadržavanje.

Advokat Rešad Plojović, koji zastupa Bojana Trmčića, kazao je za Infolid da ne vidi razloge za određivanje pritvora.

– Trmčić sa pozicije na kojoj se nalazi nije mogao da izvrši delo koje mu se stavlja na teret. Smatram da tužilaštvo neće moći da dokaže postojanje dela koje je navedeno u rešenju o zadržavanju, kazao je Plojović za Infolid.

Bojan Trmčić je godinama na poziciji načelnika stanice policije u Sjenici i za svoj rad dobijao je maksimalne ocene zbog čega je više puta pohvaljen od strane MUP.

– Načelnik je profesionalac i verujem da je u pitanju greška ili neko pokušava da ga skloni sa rukovodećeg mesta. Priveden je najbolji od nas, kazao je jedan od pripadnika policije iz Sjenice koji je molio da mu ne objavljujemo ime jer nema dozvolu od MUP da govori za medije.

Povezane objave

6 KOMENTARA

  1. Zivot posvetis sluzbi i na kraju te ista ta sluzba uhapsi. Po komentarima vidim da je dobar covek i policajac pa se nadam da ce ubrzo biti oslobodjen.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno