CodeArt Studio
NaslovnaHronikaVULIN: Žestok obračun sa kriminalcima koji truju i pljačkaju našu decu

VULIN: Žestok obračun sa kriminalcima koji truju i pljačkaju našu decu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije, na kojem je poručio da srpska policija nastavlja odlučnu i beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala i protiv korupcije.

Rukovodioci Uprave kriminalističke policije, na čelu sa načelnikom Bogdanom Pušićem, referisali su ministru policije Aleksandru Vulinu dalje planove i aktivnosti iz svojih linija rada.

„Izuzetno sam ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije. Zahvaljujući njihovom predanom radu naša država i naši građani su bezbedni i sigurni. Operativnim radom pripadnika UKP-a, za godinu i po dana, razbili smo više od 30 organizovanih kriminalnih grupa. Samo od januara do juna 2022. godine razbijeno je i procesuirano 12 organizovanih kriminalnih grupa i uhapšeno čak 79 osoba za koje se osnovano sumnja da su članovi tih kriminalnih grupa.

Krećemo u beskompromisnu borbu sa kriminalcima

Takođe, za pet meseci, policija je zaplenila više od 2 tone droge i 35.533 komada različitih vrsta narkotika, a otkrivene su i 24 laboratorije za uzgoj marihune“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

„Pripadnici srpske policije imaju puno poverenje i podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i zato nastavljamo još žešći obračun i beskompromisnu borbu sa kriminalcima koji truju i pljačkaju našu decu i naše građane”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na kolegijumu Uprave kriminalističke policije.

Govoreći na temu rezultata Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP-a, ministar policije Aleksandar Vulin je istakao da je za prvih pet meseci 2022. godine ovo odeljenje uhapsilo 176 osoba koje su protivpravno pribavile čak oko dve milijarde dinara.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno