CodeArt Studio
NaslovnaHronikaU poslednjih 12 meseci policija u Pazaru zaplenila 180 kg droge

U poslednjih 12 meseci policija u Pazaru zaplenila 180 kg droge

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Nermin Ljajić rekao je da je u poslednjih 12 meseci policija ostvarila zadovoljavajuće rezultate i da je ostvareno povoljno stanje bezbednosti na teritoriji koju pokriva.

On je u Kulturnom centru, povodom Dana policije, kazao da je rasvetljeno oko 70 odsto svih krivičnih dela koja su se dogodila u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu.

Ljajić je istakao da je u poslednjih 12 meseci policija sprovela 207 zaplena i da je tom prilikom oduzeto 180 kilograma narkotika.

– Na poslovima suzbijanja krijumčarenja akcizne robe, zaplenili smo 88.685 paklica cigareta, 250 kilograma rezanog duvana i razne robe procenjene vrednosti 23 miliona dinara. Policajci supolicajci otkrili 24.551 saobraćajni prekršaj, a 414 vozača isključili smo iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju, a 77 zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, rekao je on.

Ljajić je istakao da je u prošloj godini u saobraćaju poginulo sedam osoba, a da je u ovoj stanje povoljnije jer je u prethodnih pet meseci samo jedna osoba stradala.

-Policijska uprava u Novom Pazaru bogatija je za 22 nova pripadnika koji će u narednom periodu pružiti pun osećaj sigurnost i graditi odnos poverenja građana i policije. Na školovanju se trenutno nalaze još 22 polaznika, a u toku je selekcija za još devet, rekao je Ljajić i dodao da će u ovoj godini početi radovi na nadogradnji i rekonstrukciji zgrade Policijske uprave.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno