CodeArt Studio
NaslovnaHronikaSKANDAL Kako se zaplenjena marihuana pretvorila u detelinu?

SKANDAL Kako se zaplenjena marihuana pretvorila u detelinu?

Crnogorska policija sprovodi unutrašnju kontrolu u policijskoj stanici Rožaje zbog sumnje da su policajci iz policijskog sefa ukrali 110 kilograma marihuane.

Naime, krajem jula prošle godine policija Crne Gore saopštila je da ne u selu Kajevići kod Rožaja zaplenila vreće u kojima je bilo 120,7 kilograma marihuane. Sve je detaljno izmereno, sačinjen je zapisnik, a droga je skladištena u skladu sa propisima.

Međutim, dogodio se filmski preokret pa se neko dosetio da promeni podatke pa je umesto 120,7 kilograma marihuane napisano-10 kilograma marihuane i 110,7 kilograma sušene deteline!

Crnogorska policija potvrdila je ovaj podatak, a u saopštenju se dodaje da je u toku unutrašnja kontrola.

-U vezi sa navodima da je 29. jula 2021. godine u medijima objavljeno da je rožajska policija zaplenila 120,7 kilograma marihuane kod sela Kajevići, a da se tih 120,7 kilograma marihuane pretvorilo u 10 kilograma marihuane, dok je ostatak tereta predstavljen kao detelina, Odeljenje za unutrašnju kontrolu policije je formiralo predmet i sprovodi postupak unutrašnje kontrole, piše u dopisu Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Povezane objave

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno