CodeArt Studio
NaslovnaHronikaPrenosili marihuanu iz Novog Pazara do Beograda

Prenosili marihuanu iz Novog Pazara do Beograda

Više osoba, među kojima se nalazi i jedna maloletnica, uhapšeno je danas u Beogradu pod sumnjom da su članovi organizirane kriminalne grupe koja je aktivno distribuirala marihuanu iz Novog Pazara do glavnog grada, saopštili su izvori bliski istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, tokom koordinisane policijske akcije, zaplenjeno je oko 20 kilograma droge koja je bila u posedu osumnjičenih.

Izvor iz policijskih krugova izjavio je za “Blic” da su osumnjičeni uhvaćeni tokom pažljivo osmišljene operacije, u kojoj je maloletnica prenosila kofer sa zabranjenom supstancom iz Novog Pazara do Beograda.

Dok se maloletnicima pripisuju uloge prevoznika, punoletni muškarci se sumnjiče za organizaciju ovog nezakonitog posla, kao i za nabavku i distribuciju marihuane na teritoriji Beograda.

Velika akcija hapšenja provedena je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Očekuje se da će ovaj slučaj privući pažnju javnosti zbog prisustva maloletnice među osumnjičenima, što dodatno naglašava ozbiljnost problema ilegalne trgovine drogom.

Policija i pravosudni organi nastaviće sa istragom kako bi utvrdili sve detalje ovog slučaja i procesuirali odgovorne pred zakonom. (Blic, Sandžačke.rs)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno