CodeArt Studio
NaslovnaHronikaGašić: Činimo sve da uhapsimo osumnjičenog za ubistvo u Priboju

Gašić: Činimo sve da uhapsimo osumnjičenog za ubistvo u Priboju

Ministar Bratislav Gašić razgovarao je u Priboju sa opštinskim rukovodstvom i predstavnicima političkih stranaka o aktuelnoj situaciji posle subotnjeg ubistva u kafiću u tom gradu.

Naveo je da se u vrlo teškom trenutku za Srbiju, posle nemilih događaja koji su zadesili našu zemlju, dogodio i ovaj u Priboju, što je dodatno pojačalo uznemirenost u narodu.

Bratislav Gašić se sastao se s predstavnicima lokalne samouprave opštine Priboj, kako bi se smanjile tenzije u tom gradu posle ubistva mladića E. Ć., koga je u petak usmrtio pripadnik policije I. A.

Gašić je nakon sastanka sa čelnicima lokalne samouprave u Priboju rekao da zločin nije verski izazvan.

“Ovo nema političku konotaciju, nema versku konotaciju, već je jedan nemili događaj koji je rezultirao odlaskom jednog mladog i dobrog čoveka, nažalost. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima sve radnje i sve mere koje su potrebne da izvršilac bude priveden pravdi”, rekao je Gašić.

Istakao je da su organizacione jedinice MUP-a od prvog trenutka vrlo aktivno uključene.

“Uhapšeni su svi pomagači lica koje je izvršilo ovaj zločin i tu nema pardona ni prema kome ko pomaže bilo kome ko je izvršio krivično delo”, poručio je Gašić. (Foto Rina)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno