CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoAmbasador Turkiye Hami Aksoj sa predsednicom BNV razgovarao o saradnji

Ambasador Turkiye Hami Aksoj sa predsednicom BNV razgovarao o saradnji

Ambasador Turkiye u Srbiji Hami Aksoj i generalni konzul te zemlje u Novom Pazaru Bašar Bašol sastali su se sa predsednicom Bošnjačkog nacionalnog veća Misalom Pramenković sa kojom su razgovarali o  nastavku saradnje sa institucijama Republike Turkiye, realizovanim projektima kao i o planiranim aktivnostima.

Foto Infolid

Bošnjačko nacionalno veće je saopštilo da je na početku razgovora, predsednica Pramenković ambasadoru Aksoju uputila izraze najdubljeg saosećanja zbog velikog broja poginulih i povređenih u zemljotresu koji se, početkom meseca februara, dogodio u Turkiye.

Foto Infolid

-Sagovornici su saglasni da će turski i bošnjački narod uvek jedni u drugima imati pouzdane i iskrene prijatelje. Tokom prve posete novom sazivu Vieća, ambasador Aksoj poželeo je uspeh u radu i čestitao mesec ramazan rukovodstvu BNV i svim Bošnjacima, navelo je BNV.

Foto Infolid

Delegaciju BNV, pored predsednice dr Misale Pramenković, činili su i predsednik Izvršnog odbora dr Fuad Baćićanin, potpredsednik dr Mustafa Fetić, sekretar Samer Jusović i šef kabineta Semir Madžgalj. 

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno