CodeArt Studio
NaslovnaVestiZorana Mihajlović: Vladimir Đukanović je zloupotrebio državnu funkciju zarad privatnog biznisa

Zorana Mihajlović: Vladimir Đukanović je zloupotrebio državnu funkciju zarad privatnog biznisa

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović kaže da je ne iznenađuju napadi u medijima koji dolaze od pojedinih njenih stranačkih kolega. Ona je kazala da za svoju državu radi najbolje što može i da rezultati nečijeg rada treba da budu jedino merilo-

-Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila i to što mislim da jedino rad i rezultati treba da se računaju, a ne intrigue, rekla je ona.

Osvrnula se i na kritike narodnog poslanika i funkcionera SNS Vladimira Đuakovića rekavši da je on zloupotrebio državnu funkciju zarad privatnog biznisa i da sve što on kaže nema nikakvu težinu.

-Ja ne pripadam tom svetu koji koristi uvrede i psovke – isto je i sa tabloidima kojima je sada glavna tema koju šminku koristim, kakva mi je kosa i da li imam numerologa. To je neozbiljno i smešno, rekla je ona i dodala da Aleksandra Vučića niko od nje ne treba da brani.

-Jedino rešenje je, izgleda, da me spale na lomači i problem je rešen, kazala je Zorana Mihajlović.

Pre nekoliko dana Vladimir Đukanović nazvao je Zoranu Mihajlović pogrdnim imenima jer je dala izjavu medijima za koje on tvrdi da napadaju porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno