CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoUsame Zukorlić: Rezultati su pokazali da moj otac nije otrovan

Usame Zukorlić: Rezultati su pokazali da moj otac nije otrovan

-Porodica oseća veliko olakšanje jer se pokazalo da muftija nije otrovan. Bio bi veliki teret da je otrovan. Od Istanbula ćemo tražiti obrazloženje njihovih rezultata koji su ukazivali na trovanje, rekao je Usame Zukorlić, sin Muamera Zukorlića na konferenciji za novinare.

On je danas izneo detalje rezultata obdukcije i međunarodne ekspertize. Analiza koja je obavljena u Tutskoj pokazala je prisustvo teških metala u telu Muamera Zukorlića. Analize su rađene u dve ustanove u Turskoj i obe su ukazivale na trovanje. Jedna je pokazala prisustvo teških metala, a druga je ukazala na trovanje hranom. Međutim, rezultati iz Srbije, BIH i Nemačke ukazali su na prirodnu smrt.

Na pitanje Infolida da li je istraga smrti sada završena, Zukorlić je rekao:

-Da, ovim rezultatima je istraga smrti Muamera Zukorlića završena i tužilaštvo će je obustaviti, rekao je on i dodao da je ispitivanje smrti muftije bila obaveza porodice i cele javnosti.

– Zaslužili smo da znamo uzrok smrti. Ostaje velika bol što muftijino srce nije izdržalo iskušenja sa kojima se nosio. Nastavićemo njegovim putem i podržavaćemo sve projekte za koje se borio.

Usame Zukorlić je opisao poslednje trenutke života svoga oca.

-Muamer Zukorlić je u svojoj kancelariji klanjao podne namaz. Njegov izlazak iz kancelarije se odužio. Pratnja ga je zatekla na podu, na leđima. Poslednja aktivnost mu je bila uzimanje abdesta za namaz, kazao je on.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno