CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoRadenku iz Sjenice grom spalio kuću, spava na dušeku među ruševinama

Radenku iz Sjenice grom spalio kuću, spava na dušeku među ruševinama

Nevreme koje je ovog leta pogodilo sjenički kraj iza sebe je ostavilo pravu pustoš, a u selu Krstac udar groma je Radenka Milikića ostavio bez krova nad glavom.

Munje koje su neprekidno gađale pešterska polja zadali su težak udarac ovom nesretnom čoveku, pogodivši niskonaponsku banderu, koja je je svoju snagu prenela na objekat.

-Bogu hvala u tom trenutnku nikoga nije nije bilo u kući inače bi bilo i žrtava, grom je spalio sve što je imalo u njoj. Prvi je pritekao moj rođak koji je video ogroman plamen i pozvao vatrogasce, međutim bilo je kasno ostao je samo deo podruma porodičnog doma. Kuća je gotovo do temelja izgorela, a stvari u njoj sve uništene. Postavio sam dušek da mogu da prenoćim i sakrijem se od oluja – kazao je za RINU, Radenko Milikić.

Zbog svega što se dpgodilo, Radenko i dalje nema struju i jedini izvor svetlosti mu je sveća koju pali pred svaki prvi sumrak.

-Nikoga to ne zanima, nanešena mi je ogromna šteta zbog toga što nije uzemljene postavljeno na poslednjoj banderi. Moraću da svoju pravdu potražim u nadležnim institucijama, jer na čija god vrata da sam zakucao, nigde nisam naišao na razumevanje, zaključio je Milikić.

On za sebe kaže da je poslednji povratnik u ovo peštersko selo, ali ukoliko što pre ne reši problem, biće prinuđen i on da ga napusti. (RINA)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno