CodeArt Studio
NaslovnaDruštvoDr Meho Mahmutović dobio prestižno priznanje za životno delo

Dr Meho Mahmutović dobio prestižno priznanje za životno delo

Direktor novopazarske Opšte bolnice, dr Meho Mahmutović dobitnik je priznanja za životno delo, koje dodeljuju Evropsko udruženje menadžera i Evropska nezavisna agencija.

Ceremonija dodele tog značajnog priznanja održana je u Sarajevu, u prisustvu brojnih zvanica, među kojima su bili ambasadori evropskih zemalja, načelnici i gradonačelnici iz BiH i najuspešniji privrednici u ovom delu Evrope.

Događaju je prisustvovao i nekadašnji predsednik Hrvatske, Stjepan Mesić.

Evropski nezavisni žiri doneo je jednoglasnu odluku da se dr Mahmutoviću priznanje za životno delo uruči između ostalog, zbog celokupnog radnog angažmana na veoma važnim funkcijama i ostvarenih rezultata u interesu članova zajednice. Za ovo prestižno priznanje predloženo je bilo više od 2.000 uspješnih menadžera iz zemalja regiona.

Nagrada za ličnost godine pripala je predsedniku Slovenije, Borutu Pahoru, predsesniku Severne Makedonije, Stevu Panderovskom i ambasadorki Austrije u Bosni i Hercegovini.

Nagrada u kategoriji “svetski a naši”, pripala je Novaku Đokoviću, kao i glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću. Priznanje je dobio i nekadašnji ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine, Zlatko Lagumdžija.

Osim Mahmutovića, prestižno priznanje dobio je i direktor Javnog preduzeća “Srbijavode”, Goran Puzović, koji je rođen u Novom Pazaru.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno