CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoFK Novi Pazar kažnjen sa 100 hiljada dinara

FK Novi Pazar kažnjen sa 100 hiljada dinara

Disciplinska komisija FSS kaznila je FK Novi Pazar sa 100 hiljada dinara jer je utakmici sa Partizanom prisustvovalo više od 300 ljudi.

Pazar je kažnjen zbog kršenja propisa kojim je predviđeno da u slučaju zatvaranja stadiona za gledaoce u ložama može da bude najviše po 75 osoba iz oba kluba.

Disciplinska komisija FSS suspendovala je stadion „Čika Dača“ u Kragujevcu zbog neprimerenog ponašanja navijača Radničkog 1923 na utakmici protiv Vojvodine (0:2).

Publika je lomila stolice i ubacivala ih na teren, pa će se utakmica Šumadinaca i Čukaričkog u ponedeljak odigrati pred praznim tribinama.

Na zahtev Radničkog iz Niša pokrenut je postupak protiv Marka Srećkovića, četvrtog sudije na utakmici Mladosti i tima sa Čaira u Lučanima. Nišlije su navele da je arbitar iz Kragujevca vređao igrače i članove stručnog štaba. Zatražene su izjave glavnog sudije Novaka Simovića, njegovog prvog pomoćnika Nikole Đorovića i delegata Miroslava Bukvića.

Po prijavi Aleksandra Pivića, direktora Super lige, pokrenut je postupak protiv Žarka Lazetića. Trener TSC-a loše se ponašao prema Lazaru Lukiću, sudiji susreta sa Novim Pazarom. Od beogradskog delioca pravde zatraženo je da opiše incident, u zapisniku je o tome napisao samo jednu rečenicu.

Nemanja Nikolić, vezista i Nemanja Golubović, pomoćni trener Kolubare, propustiće po jednu utakmicu zbog isključenja u okršaju sa Radnikom u Surdulici. (Foto FB FK Novi Pazar)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno