CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoOtvoren 29. Ramazanski turnir u malom fudbalu

Otvoren 29. Ramazanski turnir u malom fudbalu

Ramazanski turnir u malom fudbalu, 29. po redu, koji se održava u Sportskoj dvorani Pendik u Novom Pazaru, okupio je 181 ekipu.

Ova sportska manifestacija privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala različitih generacija. Tokom ramazana odigraće se preko 350 utakmica u svim starosnim kategorijama.

Foto Infolid

Direktor Ramazanskog turnira Nermin Zećirović rekao je za Infolid da su organizatori dali sve od sebe kako bi ova manifestacija, koja traje mesec dana, bila bolja od prethodnih.

Foto Infolid

-I prošle godine smo odradili na vrhunskom nivou ali smo želeli da ove godine turnir bude još bolji. Uveli smo nekoliko novina, imamo rekordan nagradni novčani fond, postavili smo novu i specijalnu terensku podlogu, a imamo i zanimljiv program koji ljubiteljima daju priliku da u svakom trenutku imaju uvid u rezultate i tabele, rekao je Zećirović za Infolid nakon otvaranja turnira.

Član Organizacionog odbora, bivši fudbaler, Altin Grbović, rekao je za Infolid da Novi Pazar živi tokom Ramazana.

Foto Infolid

-Tako i ova deca koja su otvorila turnir. Nadam se da će i budućnosti mališani učestvovati na našem turniru. Novi Pazar je grad fudbala, to je svima poznato, rekao je on i dodao da ove godine učestvuje maksimalan broj ekipa.

-Direktor Sportskog saveza Emir Mehmedović uložio je maksimalne napore da ovaj turnir bude ono što je nekada bio, kazao je Grbović.

Pokrovitelji 29. Ramazanskog turnira u malom fudbalu su grad Novi Pazar, Sportski savez i Ustanova za sport.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno