CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoOdbojkaši počeli pripreme, ekipa gotovo bez promena

Odbojkaši počeli pripreme, ekipa gotovo bez promena

Odbojkaši Novog Pazara počeli su pripreme za predstojeću sezonu u Prvoj ligi Srbije, a takmičenje startuje 21. oktobra. Trener Aldin Zoranić kaže da igrače ne opterećuje šampionskim ambicijama.

-Ne volim da pričam unapred. Mnogi bi voleli da se vrate u elitu, dok bi drugi da uđu u najjaču ligu. Velika je razlika u budžetu između nas i nekih klubova. Što se nekih šampionskih ambicija tiče, ne želim da opterćujem igrače, ali nadam se da će sve da bude u najboljem redu, rekao je trener Pazaraca Aldin Zoranić.

Njegova ekipa ostala je na okupu, ne računajući osnovnu dijagonalu, gde su odnedavno odbojkaše Spartaka iz Ljiga Nikolu Micića i Sameda Halilovića zamenili doskorašnji tehničar Partizana Andrej Huzejrović i prošle sezone srednjak Crvene zvezde Miloš Milić, koji će zaigrati na poziciji korektora.

-Nadam se da će novajlije da se prilagode i da će sredina da im bude po meri, što važi za Novi Pazar. Očekujem dobru komunikaciju na terenu i van njega. Mislim da neće da bude nekih problema. Možda smo i jači njego što smo bili, naveo je Zoranić.

On je naveo da se odbojkaška sezona u Novom Pazaru nikada ne završava i da su momci bili aktivni tokom leta kroz bič-volej, rekreativnu odbojku i učešće Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama u Novoj Varoši.

-Nisu došli nespremni. Kod nas je rekreativna sezona kao i takmičarska, ako ne i jača. Konstantno se igra. Krenuli smo sa bazičnim pripremama. Postoji šansa da odemo i na Goč. Tamo je Ribnica, pa bismo igrali prijateljske utakmice, dodao je Zoranić.

Neki mladi igrači prošle sezone su dobili priliku da igraju više nego ranije, a Zoranić je zadvoljan kako i koliko napreduju.

-Stalno sam s njima, pa možda to i ne primećujem kao neko ko dođe sa strane. Taj strah od igre, utakmica i grešaka smo prevazišli. Sada će da bude mnogo lakše, ocenio je Aldin Zoranić. (RTV Novi Pazar)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno