CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoFK Novi Pazar neće se žaliti na kaznu Disciplinske komisije!

FK Novi Pazar neće se žaliti na kaznu Disciplinske komisije!

FK Novi Pazar neće se žaliti na odluku Disciplinske komisije FSS kojom su ih kaznili na šest meseci igranja kod kuće pred praznim tribinama!

U ovom klubu kažu da je kazna očekivana i zaslužena mada je, kako su ocenili, prestroga.

– Ono što se događalo na utakmici baraža sa IMT ne služi na čast ni klubu, pa ni gradu u celini. Svaki iskreni ljubitelj fudbala i verni navijač Novog Pazara je osudio ponašanje grupa i pojedinaca sa zapadne tribine koji su, sada je to jasno, namerno izazvali ove incidente, da bi klub bio kažnjen. Ti ljudi mrze klub iz njima znanih razloga i dolaze na stadion samo da svoju frustraciju javno demonstriraju, kaže se u saopštenju FK Novi Pazar.

Od novopazarske policije i tužilaštva ovaj klub traži da se oni koji su napravili nerede identifikuju i primereno kazne.

-Ukoliko se to ne dogodi, od ove sezone FK Novi Pazar će organizovati vlastitu redarsku službu koja će biti smeštena na zapadnoj tribini i koja će automaski izbacivati sa stadiona sve one koji izazivaju ovakve incidente. Od ovakvih kazni klub je pretrpeo ogromnu finansijsku i sportsku štetu i nećemo više dozvoliti manjoj grupi huligana da ugrožava funkcionisanje kluba i uskraćuje mogućnost armiji časnih navijača da bodre svoj tim, stoji u saopštenju.

-Naše navijačke grupe, Torcida i Ekstremi su pokazali kako se voli i navija za Plave, za razliku od ovih mrzitelja kluba koji verovatno sada likuju zbog ovako visoke kazne, naveo je FK Novi Pazar.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno