CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoFK Novi Pazar dobio novog generalnog sponzora

FK Novi Pazar dobio novog generalnog sponzora

Kompanija “DOHA GROUP” novi je generalni i naslovni sponzor Fudbalskog kluba Novi Pazar, pa će klub od danas na svojim dresovima zvanično nositi naziv novog sponzora.

Najpopularniji sportski kolektiv u regionu i kompanija koja se bavi uslužnim delatnostima, turizmom i građevinom potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu u naredne tri godine.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su generalni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović i direktor kompanije “DOHA GROUP” Denis Hadžibulić, a Plavi su predstavili i dres sa nazivom sponzora.

Generalni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović zahvalio je kompaniji “DOHA GROUP”, koja je prepoznala FK Novi Pazar kao brend vredan ulaganja i koja je od prvog trenutka svog postojanja uz naš fudbalski klub a sada i kao generalni sponzor.

Direktor kompanije “DOHA GROUP”, Denis Hadžibulić istakao je da je kompaniji čast i zadovoljstvo da može da bude generalni sponzor jednog od najpopularnijih sportskih kolektiva u ovom delu zemlje i da se nada uspešnoj saradnji.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno