CodeArt Studio
NaslovnaReportaže(VIDEO) Pogledajte kako su vatrogasci iz Podgorice ispratili kolegu u penziju

(VIDEO) Pogledajte kako su vatrogasci iz Podgorice ispratili kolegu u penziju

U jeku požarne sezone varogasci Službe zaštite i spašavanja Podgorica imaju pune ruke posla. Upravo zahvaljujući njihovoj brzoj i efiksanoj intrevenciji do sada je spašeno na desetine života i na stotine objekata.

Oni su heroji koji neretko i svoj život rizikuju kako bi spasili druge, stoga kad je jedan od vatrogasaca-spasilaca iz glavnog grada Crne Gore pre nekoliko dana otišao u penziju, kolege su mu priredile zaista poseban ispraćaj.

Video RINA

-Ovo je posao koji je jako težak. Čovek da bi bio vatrogasac mora biti fizički i psihički spreman, ali pre svega da ima veliko humano srce, koje će bez zadrške pomagati drugima. Nije lako u ovom poslu dočekati penziju, kažu za RINU u Službi zaštite i spašavanja.

Vatrogasci-spasioci su svog kolegu koji ide u penziju dočekali na poligonu, izgrlili se sa njim a zatim je on seo u vatrogasni kamion i uz sirene i vodene topove izašao iz stanice u kojoj je proveo godine. Snimci koje su zabeležili pripadnici Službe zaštite i spašavanja Podgorica govore više od hiljadu reči.

(RINA)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno