CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoZukorlić: Nismo vređali Vučića, Memić: Budi dosledan, bio si na čelu kolone

Zukorlić: Nismo vređali Vučića, Memić: Budi dosledan, bio si na čelu kolone

Predsednik SPP Usame Zukorlić rekao je danas da nije istina da je tokom protesta u Novom Pazaru kolona koju je predvodio vređala predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je rekao da je u medijima protiv njega i partije kojom rukovodi u prethodnom periodu vođena hajka i da su tom prilikom “iznete tone neistina” i da su u tome lično učestvovali Rasim Ljajić i Husein Memić.

-Nije istina da je kolona koju sam ja predvodio skandirala protiv države i predsednika Srbije, rekao je Zukorlić.

Odgovor je stigao od funkcionera SDP Huseina Memića koji je Zukorliću poručio da se “ne može istovremeno biti član Skupštine i vređati predsednik Srbije.”

– Tvoji postupci su problem, a ne Memićeva izjava data Kuriru. Nije dosledno danas nazivati nekoga “ćumezom”, a sutra tvrditi da su “Srbi naša braća”. U Pazaru se vodi politika protiv vlasti, dok se u Skupštini i Beogradu izjavljuje “nisam ja to rekao.” Postoji nedoslednost u tvojim stavovima: jednog dana želiš na proteste, drugog dana ne; jednog dana želiš saradnju sa Ugljaninom, drugog dana to odbijaš, naveo je Memić.

On je dodao da bi Zukorlić trebalo da objasni “kako to da Edin Djerlek ima više glasova od predsednika stranke.”

-To obično vodi ka pozivanju na odgovornost i podnošenju ostavke unutar stranke. Na ličnom planu, svuda si doživeo debakl, čak i kada se uračuna četiri hiljade Žigmanovih glasova, rekao je on.

Memić je istakao da Sulejman Ugljanin nije bio na čelu kolone koja je vređala instituciju predsednika države.

-On je povukao svoje ljude. Ti i tvoje pristalice ste bili ti koji su vodili tu kolonu. Sada pokušavaš da iskoristiš situaciju u Beogradu, nakon neuspeha u Pazaru. Postoji stara izreka: ‘Ne kune majka kockara što se kocka, nego što se vadi’, koja dobro opisuje tvoju trenutnu situaciju”, zaključio je Memić.

Povezane objave

3 KOMENTARA

  1. Ako hoces za volju onda nisi predvodio tu kolonu al ako hoces kako jeste i po istini onda jesi pa da si mi iz oka kanuo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno