CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoZukorlić izabran za predsednika SPP

Zukorlić izabran za predsednika SPP

Usame Zukorlić izabran je večeras na kongresu SPP za predsednika te političke organizacije.

Za njegovog zamenika izabran je Jahja Fehratović. Potpredsednici SPP su Rejhan Kurtović, Zaim Redžepović, Edin Đerlek i Misala Pramenković.

Novi generalni sekretar je Edin Numanović, a predsednik Izvršnog odbora Ferid Bulićm Za predsednika Nadzornog odbora izabran je Salahudin Fetić, Statutarnog suda Hajrudin Tutić, a Političkog saveta Munib Mujagić.

U Predsedništvo stranke kooptirani su Sead Redžović, Mustafa Fetić, Mersad Curić, Alma Rizvanović, Sajma Sijarić, Naso Planić, Ljutvija Balkan, Enver Međedović, Remzija Fetahović, Fahrudin Alagić, Adem Salihi

– U ovoj strani nikad nije bilo bolje, svi koji nisu radili, izmakli su se, neka se odmore, vratiće se. Svi koji su doprineli rezultatu, u najkritičnijem periodu, su napredovali. Uešćem u budućoj Vladi Srbije SPP će se zalagati da tokom mandata bude završen autoput kroz Pešter, gasovod i Klinički centar u Novom Pazaru, započet projekat aerodroma u Sjenici i drugi infrastrukturni projekti. Radićdmo na vraćanju jedinstva islamskoj zajednici, kazao je Zukorlić.

Povezane objave

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno