CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoZavršena prva runda konsultacija o novoj Vladi

Završena prva runda konsultacija o novoj Vladi

Predstavnici liste “Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja – Usame Zukorlić“ održali su sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, u okviru konsultacija o mandataru nove vlade. Vučić je danas razgovarao i sa predstavnicima manjinskih lista – Koalicije Albanaca doline, “Zajedno za Vojvodinu”, dok je SDA Sandžaka odbila poziv za razgovor.

Lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, u pratnji svojih koalicionih partnera, došao je u Generalni sekretarijat predsednika Republike pet minuta pre početka sastanka.

Manjinska lista “Muftijin amanet” imaće u budućem sazivu parlamenta tri mandata.

Razgovorom sa predstavnicima liste “Muftijin amanet”, Vučić je završio današnju “runda” konsultacija, koje će se nastaviti sutra i narednih dana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštiće rezultate i utiske sa konsultacija sa čelnicima izbornih lista po okončanju razgovora sa svima koji će svoje predstavnike imati u novom sazivu Skupštine Srbije.

To je objavljeno na zvaničnom instragram profilu predsednika Republike, “Budućnostsrbije”, uz fotografije današnjih razgovora, u okviru konsultacija o mandataru za sastav nove vlade.

Konsultacije sa predstavnicima ostalih lista koje su prešle izborni prag od tri odsto, biće održane i narednih dana.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno