CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoMemić i Ljajić: Da potvrdimo da smo legitimni predstavnici naroda

Memić i Ljajić: Da potvrdimo da smo legitimni predstavnici naroda

Lista SDP za BNV “Ljudski do pobede Husein Memić” održala je večeras u Kulturnom centru predizborni skup kojem je prisustvovao veliki broj građana.

Nosilac ove liste Husein Memić pozvao je sve ostale učesnike izbora na fer i korektnu kampanju. Memić je rekao da je SDP iza sebe ostavio mnogo hajrata i nabrojao je sve ono što je urađeno u prethodnom periodu. Podsetio je da je Kulturni centar u Novom Pazaru najbolji u Srbiji i dodao da će u narednom periodu u objekat biti uloženo i 1,2 miliona evra.

Govoreći o listi koju predvodi, Memić je rekao da je ona najkvalitetnija i pozvao birače da ih podrže.

-Lista počinje kada budemo pobedili i tada ona neće biti sačinjena samo od kandidata SDP nego od svih Bošnjaka koji će zajedno raditi na identitetu. Identitet je nešto što vidite kada se okrenete iza sebe, a mi smo ostavili dosta hajrata. Nama je potrebna politika srednjeg puta, međusobnog poštovanja ali i poštovanja prema drugim narodima, rekao je Memić.

On je dodao da ne postoji “jedan projekat za koji smo aplicirali, a da Rasim nije bio pokretač ideje.”

-Sve kulturne ustanove u Novom Pazaru uspeli smo da obnovimo. Grad Novi Pazar izdavaja 10 odsto budžeta za kulturu i po tome smo prvi u Srbiji. Mi imamo rezultate i nemamo čega da se plašimo. Svi ljudi koji su na našoj listi imaju rezultate. Dajte, ljudi, da se nadmećemo u tome ko je šta ostavio iza sebe, rekao je Memić

Lider SDP Rasim Ljajić rekao je da su ovo najznačajniji izbori u poslednjih deset godina.

-Ovo su najvažniji izbori u poslednjih deset ali i budućih deset godina. To vam ne govorim da bi vas motivisao, nego jer je to zaista tako. Prošli put smo propustili šansu na aprilskim izborima, nismo dobili glasova koliko smo očekivali i sada je prilika da se popravimo, kazao je Ljajić.

On je rekao da će “pobedom dokazati da je SDP legitimni predstavnik naroda.”

-Ti je tako jer imamo najveću podršku u Sandžaku. Moramo da pobedimo i da zauvek stavimo tačku na temu ko je legitimni predstavnik naroda. Ništa večeras nismo uradili ako posle skupa odemo kući, a ne uradimo nešto konkretno. Suština ovog skupa,radnog sastanka, je da uzmemo listiće i da počnemo da prikupljamo sigurne glasove i da proverimo da li su svi upisani u birački spisak, rekao je Ljajić i najavio aktivno učešće u predstojećoj kampanji za BNV.

– Lično ću da dam sve od sebe, ići ću u svaku kuću ako treba jer znam koliko su ovi izbori važni. Naši glasači nemaju naviku da izađu na ove izbore i sada je vreme da i to promenimo. Očekujemo pobedu u Novom Pazaru, Sjenici, Prijepolju i Priboju, a za Tutin ne znam šta da vam kažem, rekao je Ljajić.

On je kazao i da “uopšte ne preuveličava značaj izbora za BNV.”

– Ovo je najbolja lista, to možete da zaključite ako uporedite kandidate sa svih lista. Ne želim da kažem bilo koju ružnu reč za druge liste ali naši kandidati su najbolji. Imamo najmlađu listu jer mislimo o smeni generacija i pripremamo mlade ljude za taj proces. Samo mi razmišljamo o tome kako Bošnjaci da napreduju na svakom polju. Naši najveći protivnici su priznali da je Pazar pet puta bolji nego što je bio, a biće još bolji, rekao je Ljajić.

Povezane objave

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno