CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoLjajić na radnoj akciji na Atletskom stadionu: Ulažemo u sportsku infrastrukturu i...

Ljajić na radnoj akciji na Atletskom stadionu: Ulažemo u sportsku infrastrukturu i mlade sportiste

Na Atletskom stadionu u naselju Hadžet u Novom Pazaru održana je radna akcija koju su organizovali
JKP”Čistoča”, brigadiri ORA “Novi Pazar, Forum mladih SDP i Sportski savez Novog Pazara.

Oni su na Atletskom stadionu zasadili 50 sadnica “lovor-višnje”, a nakon toga svi učesnici očistili su kompletno sportsko zdanje.

Kako je saopšteno, incijator ove združene radne akcije je Rasim Ljajić koji je, takođe, dao svoj doprinos.

-Ovo će biti jedan od najboljih objekata u Srbiji za pripreme sportista, posebno atletičara i fudbalera. Fudbal i atletika biće dva dominantna sporta u koja će grad Novi Pazar ulagati sredstva i za rad sa mladima, ali i za dodatno unapređenje infrastrukture, kazao je Ljajić.

On je dodao da je cilj današnje akcije da se ovaj prostor što više oplemeni kako bi bio što prijatniji za sportiste koji treniraju na Atletskom stadionu.

-Za mesec dana u potpunosti biće završen hotel u kojem će boraviti fudbaleri ali i drugi sportisti. Do kraja godine biće završen i bazen ispred hotela. Od naredne godine radimo dodatne objekte za smeštaj sportista. Ideja je da Novi Pazar puno ulaže u razvoj mlađih kategorija u fudbalu i atletici. Biće otvorena mogućnost i za druge sportove, rekao je Ljajić i dodao da se na ovaj način stvaraju uslovi za pripreme i boravak sportista što će, kako je kazao, biti od značaja za ovaj kraj i region.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno