CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoJarić i Hasanović o privrednoj saradnji Novog Pazara i AP Vojvodina

Jarić i Hasanović o privrednoj saradnji Novog Pazara i AP Vojvodina

Novosadska delegacija predvođena pomoćnikom pokrajinskog sekretara za privredu i turizam iz Novog Sada, Milanom Jarićem, posetila je Novi Pazar gde su sa gradskim čelnicima razgovarali o saradnji u oblasti privrede i turizma. Njih je ugostio pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Nihad Hasanović sa svojim saradnicima, koji je tom prilikom istakao da ovaj kraj ima interesa i potencijala da sarađuje sa glavnim gradom Vojvodine.

-Ideja o saradnji koju su gosti inicirali je izvrsna. Glavni fokus je na povezivanju gradova u oblasti privrede i turizma. Kao grad podržaćemo partnerstvo u potpunosti, dragocene nas različitosti spajaju. Mnogi naši ljudi decenijama unazad ostvaruju saradnju sa Vojvodinom. Treba napomenuti da su u Novom Pazaru prošireni hoteljski kapaciteti i da ima mnogo prostora za promociju turističke ponude, zaključio je Hasanović.

Pomoćnik pokrajinskog sekretara, mr Milan Jarić ističe da je za obe strane značajno uspostaviti saradnju istorijski i tradicionalno autentičnih sredina.

-Pričali smo o više nivoa saradnje između Novog Pazara i Novg Sada. Otkrivamo i dogovaramo nove vidove partnerstva a prvi sledeći korak je predstavljanje vašeg grada, od 17. do 19. novembra na Novosadskom sajmu. Mi Vojvođani predstavićemo se Novopazarcima u okviru manifestacije „Dani Vojvodine“, koja se tradicionalno organizuje po gradovima. Ovim inicijativama dokazujemo da možemo dalje i sadržajnije da se povezujemo. Imate kao grad toliko prirodih i istorijskih lepota i siguran sam da možemo zajednički da napravimo sjajne rezultate, poručio je Milan Jarić, pomoćnik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam. (Grad Novi Pazar)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno