CodeArt Studio
NaslovnaIstaknuto(FOTO/VIDEO) Ministar Vulin izveo skok sa visine od tri ipo hiljade metara

(FOTO/VIDEO) Ministar Vulin izveo skok sa visine od tri ipo hiljade metara

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izveo je padobranski skok sa visine od 3.500 metara.

On je prethodno prisustvovao redovnoj padobranskoj obuci pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) u Lisičjem jarku. Tom prilikom istakao je da će padobranci SAJ-a uskoro dobiti najsavremeniju padobransku opremu, saopštio je MUP.

-Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da razvija svoje najelitnije jedinice. Padobranci SAJ-a uskoro će dobiti najsavremeniju padobransku opremu pomoću koje će moći da na još efikasniji, ali i bezbedniji način izvode svoje skokove. U poslednjih godinu i po broj skokova padobranaca SAJ-a značajno je povećan u odnosu na 2018. ili 2019. godinu, poručio je Vulin pre skoka sa visine od tri ipo kilometra.

-Zahvalan sam predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći i podršci koju pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova. Nastavićemo sa velikim ulaganjima u razvoj naših elitnih jedinica i njenih pripadnika. Po kvalitetu i obučenosti naših pripadnika elitnih jedinica daleko smo ispred regiona i među prvima u Evropi. Učinićemo sve da Specijalna antiteroristička jedinica bude još opremljenija, još snažnija i efikasnija i da njeni pripadnici imaju najbolje uslove za izvršavanje zadataka, ali isto tako da prilikom izvršavanja zadataka budu još bezbedniji i zaštićeniji, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Padobranci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova izveli su skokove sa kompletnom borbenom opremom i naoružanjem za borbena dejstva.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno