CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaDačić: Ostajem bez posla, od ponedeljka nemam šta da radim

Dačić: Ostajem bez posla, od ponedeljka nemam šta da radim

Predsednik Socijalističke partije Srbije i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je još rano da se govori o kadrovskim rešenjima za buduću vladu, a da je dogovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da predsednik Skupštine Srbije bude iz Srpske napredne stranke (SNS).

“To će biti odlučeno sutra. U svakom slučaju, ja od ponedeljka, prvi put od 2008. godine, neću imati šta da radim. Do sada sam uvek bio ministar ili premijer, a od ponedeljka ću biti samo šef poslaničke grupe SPS”, rekao je Dačić TV Prva.

On ističe da iz iskustva da kadrovska rešenja koja se pominju u medijima obično nisu ta koja će biti.

“Načelno smo razgovarali sa predsednikom Vučićem, ali nismo spominjali konkretna imena. To će biti tema budućih sastanaka, a sada smo pozitivno ocenili dosadašnju desetogodišnju saradnju i ocenili da je u interesu Srbije da je nastavimo”, poručio je Dačić

On dodaje da ne zna ni koja će biti njegova funkcija, da će četiri najveće liste na izborima imati podpredsednike Skupštine, kao i da će biti izabran novi generalni sekretar Skupštine.

Dačić kaže da mu je najteža funkcija koja je obavljao bila premijerska ali da je važno koliko je čovek posvećen svom poslu.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno