CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoBOSS: Formiran odbor u Priboju, SDA: Bećirović i Hadžović da vrate mandate

BOSS: Formiran odbor u Priboju, SDA: Bećirović i Hadžović da vrate mandate

Bošnjačko srpski savez, stranka koju predvodi Samir Tandir, osnovala je svoj odbor u Priboju. Delegati su za predsednika partijskog odbora u ovoj opštini izabrali Hajra Bećirovića, a za potpredsednike Jasmina Hadžovića i Salka Trlu. Sekretar je Nejra Hulić.

Predsednik BOSS Samir Tandir kazao je da ovu stranku čine “autentični predstavnici bošnjačkog naroda, domaćini ljudi, vernici koji sa svojim komšijama i prijateljima Srbima domaćinima prave savez mira i boljeg života.”

-BOSS sa takvim ljudima je najbolja brana radikalizmu i primitivizmu. Ekstremisti i radikali na jednoj strani pogonsko su gorivo za ekstremiste i radikale na drugoj strani. Kako izgleda sistem spojenih sudova videli smo devedesetih godina i to nam više nikada ne treba, kazao je Tandir.

Ubrzo nakon što je objavljena informacija o formiranju odbora BOSS u Priboju, oglasio se odbor SDA Sandžaka iz ove opštine.

U saopštenju su naveli da su Hajro Bećirović i Jasmin Hadžović bili na listi SDA i da su sa te liste dobili mandat i funkciju u opštini Priboj.

-Na poslednjim lokalnim izborima Hajro Bećirović je kao odbornički kandidat na listi SDA Sandžaka izabran za odbornika u Skupštini opštine Priboj, dok je Jasmin Hadžović, takođe kao kandidat SDA Sandžaka, izabran za člana opštinskog veća, naveo je odbor SDA Sandžaka u Priboju.

U saopštenju se dodaje da Hajro Bećirović ne može nastupati kao odbornik BOSS jer je izabran sa liste SDA Sandžaka.

– U tom smislu pozivamo Hajra Bećirovića da vrati mandat odbornika Stranci demokratske akcije Sandžaka koji mu je poveren, kao i svim biračima čijom zaslugom je dobio poverenje da ih zastupa i štiti njihova prava, a ne prava uske interesne grupe. Pozivamo i Jasmina Hadžovića, koji je izabran za potpredsednika opštinskog odbora BOSS u Priboju, da podnese ostavku na mesto člana opštinskog veća, kako nebi svojim nesavesnim i neodgovornim ponašanjem nanosio dalju štetu Stranci demokratske akcije Sandžaka u Priboju, piše u saopštenju.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno