CodeArt Studio
NaslovnaPolitikaAna Brnabić: SNS daje mnogo prostora mladima

Ana Brnabić: SNS daje mnogo prostora mladima

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd i potpredsednica Glavnog odbora te stranke Ana Brnabić obišla je danas novootvorenu kancelariju Saveta za omladinu Opštinskog odbora SNS Palilula gde je razgovarala sa mladim članovima o izazovima koji su pred zemljom, a u čije rešavanju će i oni biti uključeni.

Brnabić je ukazala na to da je danas otvorena kancelarija najnovija ili najmlađa kancelarija te stranke i omladine SNS-a.

Ističe da su se u SNS-u trudili da u poslednjih nekoliko meseci ojačaju omladinu.

“SNS je stranka koja daje mnogo prostora mladima, trudimo se da na njih prebacimo deo odgovornosti jer oni imaju nove ideje, novu energiju, imaju kreativnost koja pomaže ne samo našoj stranci već čitavoj Srbiji”, kazala je Brnabić za Tanjug.

Zahvalila je omladincima naprednjaka, a današnje njeno prisustvo otvaranju Kancelarije, kako kaže, ima za cilj da im pruži podršku, da vetar u leđa i ukaže upravo na izazove koji su pred Srbijom.

“Samo jaka SNS može da obezbedi prosperitetnu Srbiju kako smo to radili i u prethodnom periodu. Očekujem da i naši omladinci stranke na Paliluli pomognu drugim opštinskim odborima da podignu svoju omladinu”, navela je Brnabić.

Navodi da SNS ima jak savet za omladinu koji vodi Aleksandar Jakšić.

Brnabić je ponosna prostorom koji je SNS dala omladini.

“Mi smo jedina stranka koja je pružila šansu mladima i prostor da se pokažu i to ne samo u lokalnim strukturama, već i u Narodnoj skupštini, a sigurna sam da će to biti trend i u Vladi Srbije”, dodala je.

Navodeći da je jačanje omladine stranke redovna aktivnost, Brnabić kaže da je od velikog značaja što se dešava pred zimu.

To je iz razloga, kako navodi, što je jedan od prioriteta SNS-a i prioriteta omladine te stranke da pomognu svim članovima, posebno onim starijim i ranjivijim kategorijama da bez velikih problema prezime ovu zimu i da pokažu solidarnost.

Povezane objave

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno