CodeArt Studio
NaslovnaKultura(VIDEO) Senidah predstavila himnu Evropskog prvenstva: „Play with heart”

(VIDEO) Senidah predstavila himnu Evropskog prvenstva: „Play with heart”

Organizatori Evropskog prvenstva u rukometu za žene, kojem će Slovenija biti domaćin zajedno sa Crnom Gorom i Severnom Makedonijom u novembru ove godine, predstavili su zvaničnu himnu manifestacije koju je napravila ni manje ni više nego Senidah. Stil je prepoznatljiv, a spotom nosi poruku.

Jasno je da su organizatori Evropskog prvenstva mislili na svaki detalj pa su pored dobre organizacije takmičenja, napravili i dobar marketing.

Najveća slovenačka zvezda Senidah već dugo vremena funkcioniše po principu da sve što dotakne pretvori u zlato, odnosno pesme za jako brzo vremena postanu neviđeni hitovi.

U pesmi Play with heart, Senidah je napravila svoj klasični miks modernih žanrova, trepa, tropical dance ritmova sa začinima balkanskog etna. U tekstu je rešila da se poigra i promeša nekoliko jezika, od španskog i francuskog, pa do jezika ovih područja. Ipak, ono što je najvažnije, rešila je svojim imenom da stane iza društveno odgovorne poruke cele manifestacije koja želi da pruži poseban doprinos osnaživanju žena u sportu i širem društvu.

Spot za pesmu dovodi devojke i žene u prvi plan i tako simbolizuje jedan od dva stuba novembarskog takmičenja – osnaživanje žena u sportu, navode organizatori u saopštenju za javnost. Spot prati četiri paralelne priče, koje se na kraju spajaju u jednu, koja ima jedinstvenu poruku – Igrajte srcem, što je slogan ovogodišnjeg šampionata.

„Želim da povežem sve žene pesmom. Želim da budu još jače i srčanije u onome što radimo”, rekla je Senidah na premijeri zvanične himne, i podelila ovu vest sa svojim pratiocima na Instagramu.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno