CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoPočinje Stari grad, večeras nastupa Željko Vasić

Počinje Stari grad, večeras nastupa Željko Vasić

Koncertom pevača Željka Vasića večeras će na Gradskom šetalištu u Novom Pazaru biti održano prvo veče muzičkog festivala Stari grad, najavio je danas direktor ove manifestacije Aladin Imamović.

On je za radio Sto plus rekao da se poslednje pripreme za početak ovog muzičkog događaja privode kraju.

„Završava se montiranje bine, a već oko 17 časova biće održana prva proba i očekujemo da će ovo biti svojevrstan spektakl kako za građane Novog Pazara, tako i za one koji naš grad posete u naredna tri dana“, rekao je Imamović.

Dodao je da će uporedo sa festivalom biti organizovan i šoping po nižim cenama, te da će dobra muzika i niske cene biti dovoljni za dobar provod i zabavu.

„Nadamo se da će ovo zaista biti jedno lepo muzičko putovanje i da će žanrovski zadovoljiti ljubitelje različite vrste muzike. Ovo je samo uvertira za sledeći jubilarni 20. festival, kada ćemo se posebno posvetiti organizaciji ove manifestacije koja će trajati duže, biti bogatija sadržajima a možda i prekretnica za budući rad“, naveo je Imamović.

Festival se nastavlja sutra koncertom pevačice Goce Tržan, a završava se u nedelju kada će pred novopazarskom publikom nastupiti Alen Islamović.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno