CodeArt Studio
NaslovnaKulturaMuftija Dudić ugostio književnika Enesa Halilovića

Muftija Dudić ugostio književnika Enesa Halilovića

Predsednik Mešihata Islamske zajednice muftija dr Mevlud ef. Dudić sastao se sa poznatim sandžačkim književnikom Enesom Halilovićem povodom njegovog prijema u članstvo Slovenske akademije književnosti i umetnosti sa sedištem u bugarskom gradu Varni.

Tom prilikom, muftija Dudić je uputio iskrene čestitke Haliloviću, književniku i novinaru, na ovom prestižnom priznaju za njegovo dugogodišnje pregalaštvo na polju književnosti, pesništva i novinarstva, zašta je dobio niz nagrada i priznanja. Tim povodom, predsednik Mešihata je istakao da su dela koja ostaju iza njega svojevrstan vakuf, tj. sadekatu-l-džarije – trajna sadaka generacijama koje dolaze.

Laureat Halilović zahvalio se muftiji Dudiću na prijemu i lepim čestitkama, naglasivši da je bio i ostao prijatelj Islamske zajednice od prvih dana osnivanja Mešihata, istakavši dugogodišnju saradnju sa muftijom Muamerom Zukorlićem, te da ova institucija uvek može računati na njega kao promotora njenih dostignuća i branitelja njenih interesa. (Izvor i foto Mešihat)

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno