CodeArt Studio
NaslovnaIstaknutoEKSKLUZIVNO Amar Ćorović kandidat za glavnu ulogu u filmu o Džeju

EKSKLUZIVNO Amar Ćorović kandidat za glavnu ulogu u filmu o Džeju

Nesvakidašnja životna priča legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočena u film, a, kako Infolid ekskluzivno saznaje, najozbiljniji kandidati za glavnu ulogu su glumac iz Novog Pazara Amar Ćorović i glumac iz Zvečana Denis Murić.

Naime, scenario koji je napisao Stefan Bošković je uveliko spreman, a kako otkriva reditelj Nemanja Ćeranić, snimanje filma, koji će nositi naziv po jednom od najvećih hitova slavnog pevača, “Nedelja”, je upravo otpočelo. Odobren je i budžet koji iznosi oko 20 miliona dinara.

-U filmu ćemo prikazati Džejevo detinjstvo i period kada je bio u Domu za nezbrinutu decu, kaže Ćeranić i dodaje da će u filmu biti prikazan i jedan od ključnih momenata iz života pevača – onaj kada je upoznao hitmejkere Marinu Tucaković i Aleksandra Radulovića Futu, koji su glavni “krivci” što se vinuo u zvezde.

Nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, mladi i perspektivni glumac Amar Ćorović počeo je da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama “Zlatni dani” i “Složna braća: Next Đeneration”, a aktuelan je i zbog uloge u nastavku hit serije “Tajne vinove loze”.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno