CodeArt Studio
NaslovnaKulturaAdemu Mehmedoviću pozlilo pred nastup, prebačen u Urgentni centar

Ademu Mehmedoviću pozlilo pred nastup, prebačen u Urgentni centar

Učesniku takmičenja “Pesma za Evroviziju 2023” Ademu Mehmedoviću naglo je pozlilo pred prvo polufinale pomenutog takmičenja koje se održava večeras.

Adem Mehmedović je hitno prebačen u Urgentni centar, a uzrok njegovih zdravstvenih problema još uvek nije poznat, kao ni to da li će večeras nastupati u toku prve polufinalne večeri.

Takmičar bi trebalo da izvede numeru „Osmeh“, kojom bi se takmičio za ulazak u finale „Pesme za Evroviziju“.

„Adem je prebačen u Urgentni centar. Ne znamo šta mu se desilo. Toliko se radovao što će publika čuti njegovu pesmu i sad ovo. Šteta. Zapravo, niko ne zna koliko je ozbiljno njegovo zdravstveno stanje i da li će on večeras doći i nastupiti“, rekao je za Blic dobro obavešteni izvor, nakon čega se oglasio i muzičar:

„Tačno je. U Urgentnom centru sam. Stanje je ozbiljno, ali ću uspeti da smognem snage, večeras da se pojavim na sceni“, izjavio je Adem za pomenuti portal.

Ubrzo potom, Mehmedović je na Instagramu naveo da su mediji objavili netačnu informaciju da večeras neće nastupiti.

-Malo mi je bilo loše jutros i to je to. Gledajte me i slušajte me večeras pod rednim brojem dva. Na nekim portalima izašla je pogrešna informacija da neću nastupiti večeras, naveo je Mehmedović.

Inače, Adem Mehmedović, na takmičenje „Pesma za Evroviziju 2023“ prijavio se sa pesmom „Osmeh“, a njegov nastup planiran je za prvo polufinalno veče.

Pored toga što se bavi pevanjem, Adem je i pijanista i kompozitor.

Povezane objave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime

H ko Leb
H ko Leb
TaHa
infolid
meva
codeart

Popularno